Firmaprofil

AESSEAL’s formål er:

”At give vore kunder en så exceptionel service at de aldrig behøver at overveje at bruge andre leverandører”

Vores fokus er på kunderne, og det er kernen i vore værdier:

1. Forpligtelse. Vi er konstant fokuserede på at levere suveræne produkter, service og løsninger som overstiger vore kunders forventninger.

2. Viljestyrke. Vi tror fuldt og fast på at ”exceptionelt” er opnåeligt, og derfor afviser vi at acceptere noget der bare er godt nok. Og vi er villige til at udfordre konventionel tankegang for at bevise vores standpunkt.

3. Selvtillid. Vi tvivler ikke på at vores ekspertise, vore produkter og vores exceptionelle service vil placere os som Verdens nr. 1 leverandør af mekaniske akseltætninger. Dette er vores mål.

4. Kompetence. Vi har investeret massivt i test- og produktionsudstyr samt i rekruttering, udvikling og støtte til de mest erfarne og højt uddannede specialister i vores industri. Vi er fast besluttede på at forblive på forkant med udviklingen indenfor teknisk videnskab.

5. Kreativitet. Vores konstante investering i forskning og udvikling leder os i retning af et fortsat program af nye produktudviklinger og introduktion af nye produkter. Ingen i vores sektor gør mere end os.

6. Samarbejde. Vi arbejder effektivt sammen, deler ideer og gode arbejdsmetoder på tværs af vores internationale netværk. Vi deler vores viden i partnerskab med vore kunder.

Derudover er vi forpligtede til at levere langvarig, bæredygtig værdi for vore aktionærer og til at fremme gode arbejdsmetoder og ansvarlig virksomhedsdrift i alle vore virksomheder. Vi fordømmer korrupte og uærlige fremgangsmåder og fremmer gennemsigtighed, retskaffenhed og ærlighed i alle aspekter af vores arbejde.